Предна В момента Следва
SUMMER LOVE REMEMBER

Hot Hot Hits

Пътуване до космоса с Major Lazer, перфектна интерпретация на 'Wicked Game' на Chris Isaak

Пътуване до космоса с Major Lazer, перфектна интерпретация на 'Wicked Game' на Chris Isaak

Задравейте, всички вие почитатели на добрата музика. Това е HOT HOT HITS на POWER -горещите и нови музикални предложения. Днес навлизаме отново на чужда територия, за кратко, само за да чуем най-доброто от звученето в Австралия. Тук не присъстват крокодили, но има сувалки, отново музикални, които ни изтрелват към небето. Типичното, безметежно, космическо отнасяне носят музикалната, електронна група Major Lazer, създадена от продуцентите Diplo & Switch, презентирайки новият си сингъл 'Be Together' с участието на английската банда Wild Belle и конкретно вокалите на Natalie Bergman. След покъртителният успех на "Lean On" с DJ Snake и MO, новата песен започва своят път в класациите. Известни са странностите на Major Lazer. Ще ги откриете и тук защото този стил вече е тяхна запазена марка. Вижте 'Be Together'.

 

И още от HOT зоната на POWER. Изпълнение на живо, директно от сцената на THE X FACTOR Австралия. Един от финалистите  през тази година е Cyrus, който прави зашеметяващ презент на обичаното "Wicked Game" на рок музиканта Chris Isaak, излязло за първи път като самостоятелен сингъл през 1990 година. Неговото постижение е позиция № 6 в Billboard Hot 100 и вечен в съзнанието и сърцата на хората по света. И така отиваме на концерт, с аплаусите, възгласите на публиката и гласът на Cyrus от Австралия.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация