Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

OUT на сивото ежедневие

OUT на сивото ежедневие

Време е за танци и вълшебните 8 минутки, в които докато си отпиваш от следобедното кафе, следиш горещите и нови предложения в HOT HOT HITS. Днес категорично казвам "OUT" на сивото ежедневие. Не искам около мен сиво събуждане, сиви хора, сиви, повтарящи се дни. Често вътрешният ми свят е толкова цветен, че прилича на дъга. Душата иска да се отпусне и това идеята на новият сингъл на американската поп рок банда OneRepublic. В парчето "Wherever I Go" разказват историята на един монотонен живот, но и на една будна душа, сърце, което протестира и иска нещо по - различно от графици, еднотипни бюра и замръзнали хора, които, като че ли са забравили какво е да се забавляваш. Парчето е съвсем ново. Написано е от Раян Тедър и излиза като водещ пилотен сингъл към предстоящият студиен албум на бандата. Официалният релийз беше на 13 май и "Wherever I Go" вече дебютира в Billboard Hot 100 на Америка. Ето ги OneRepublic - бандата, която чупи социални рамки и тяхното "Wherever I Go".

 

...Продължаваме с още едно доста добро парче. Звучи ли ви познато името на Keith Lionel Urban? Той е от Австралия, известен кънтри изпълнител е в страната си, но от време на време забягва и към поп стила. Освен с музиката си , той става популярен и с това, че взема за жена прекрасната Никол Кидмън. Да, същата Никол Кидмън. Keith има забележителна музикална кариера и забележителна външност, което в комплект, мисля е доста добра комбинация. Наскоро той пусна новото си парче с вокалите на Carrie Underwood. Сингълът се казва "The Fighter". Влиза в чарта на Америка и в HOT ЗОНАТА сега:

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация