Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

...Отново на път.Към Израел и Малайзия.

...Отново на път.Към Израел и Малайзия.

Нова седмица и нов късмет, който безпорно ни съпътства що се отнася до заразно хубава музика. И днес я имате от мен и благодарение добрият вкус на хората от Израел и Малайзия. С червените ботушки потропва канадецът Shawn Peter Raul Mendes, който с невероятното "Stitches " ни изпраща към върха на класацията в Израел. Няма значение как си облечен и в какво вярваш, единственото важно е да усещаш добрата музика, а тя е една за всички по света. Shawn е само на 17 години и вече част от елитните чартове Billboard airplay chart, и Mainstream Top 40 chart. Сингълът влиза и в топ 10 на Billboard Hot 100 на Америка. Честито!

 

Световната музикална обиколка продължава. Това е HOT зоната на Power, от където ви издаваме директен билет за Малайзия.А там се намира още един любим изпълнител. Charlie Puth. Сингълът е "One Call Away". Парчето е част от дебютният албум на американеца "Nine Track Mind". To е втори официален гингъл след водещия "Marvin Gaye". Дебютира под номер 75 в Америка и под номер 1 в Малайзия :)

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация