Предна В момента Следва
DOJA CAT WOMAN (FEAT. ARIANA GRANDE, NICKI MINAJ, DUA LIPA, MISSY ELLIOTT

Hot Hot Hits

Още красиви жени и екстравагантни мъже днес

Още красиви жени и екстравагантни мъже днес

Това е HOT HOT HITS на POWER! Петъкът е шарен, но добрите обноски ни задължават да обърнем по-специално внимание първо на дамите. На бегом преминавам през официалният чарт на Австралия и тук рязко забивам маратонки в прахта, защото невероятната Rachel Platten се изпречва на пътя ми. Тя в бяло, жена от където и да я погледнеш и съответно трудно да подминеш ей така. Неочаквана и радостна за мен е тази среща тъй като появата на американката винаги предвещава нещо добро за ушите ми. Позиция 22 в този чарт  бележи старта за новата и песен 'Stand By You ' излязла на 11 септември тази година. Песента вече се намира и в Billboard Top 100  на Америка показа мое по-щателно търсене. Аз чух, чуйте и вие.

 

Това е HOT зоната, а тук са горещите и нови предложения от света на музиката. Обичам екстравагантни мъже, обичам различни мъже, защото това ги прави уникални и най-вече защото никога не знаеш какво да очакваш от тях. Именно такъв екземпляр е Адам Лавин, вокалист на групата Maroon 5.Наскоро бандата пусна сингълът 'Sugar',който все още обира слава и се радва на множество почитатели, но наред с музиката Адам намери още един начин да привлече погледите към себе си (все едно някой ги е отмествал по-рано).Той продължава да допълва внушителната си колекция от татуировки.Сексапилният фронтмен на бандата Maroon 5 разкри най-новата си придобивка профила си в Instagram и не пропусна да благодари на своя татуист за красивата русалка.Видно е, че вокалистът е любител на мастиленото изкуство. Сред татусите му се открояват числото 222, което му е късметлийско, както и печат от лапата на кучето му Франки.Ах, Адам...

                                                                                           Виж тук:

Мили дами,затворете си устите и го вижте в действие :)

 

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 

 

 

 

 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация