Предна В момента Следва
ED SHEERAN CELESTIAL (JUSTIN STORM RMX)

Hot Hot Hits

Обиколката по света продължава и днес. Отбелязваме най- обичаните песни на Франция и Италия.

Обиколката по света продължава и днес. Отбелязваме най- обичаните песни на Франция и Италия.

Музика по декемврийски в HOT ЗОНАТА на POWER :) Обещах, че предколедно ще завъртя за вас хитове от цял свят. И не просто хитове, а най- обичаните в съответната страна. Днес ще посетим Франция и Италия, където наблюдаваме интересно явление. В Франция най - обичаната песен е англоезична, а в Италия - френскоезична. Може да е на английски, но парчето от Франция носи духът на Франция. Когато го слушаш си представяш хоризонти, море, лозя, необятност и романтизъм, така типични за тази страна. Matt Simons всъщност е американец. Освен изпълнител той е и композитор. Дебютният му албум "Pieces" излиза през 2012, а първият му сингъл носи името "Gone". Да, но има и още. Светът научава много по-рано за неговият талант. Още през 2010 той изкарва първото си EP "Living Proof", което покорява публиката на Америка, Европа и Великобритания. Днес ви срещам с една осъвременена версия на познатото "Catch & Release". Ремиксът прави DJ Deepend - холандски deep house dj. Най - теглената песен по Коледа на Shazam Франция.

 

Празнични звънци бият и над нежната Италия. Водеща винаги там е царица Любовта. Затова и не е странно, че най - обичаната песен там в превод означава "Дали още ме обичаш?". Тя е на френски обаче и е на конголиецът, роден в Франция, рапъра Maître Gims. Като цяло кариерата на композитора и певец е базирана на любовта, това е водеща сила в неговият живот, споделя самият той за известно музикално списание.Затова не е странно и , че откриваме "Est-ce que tu m'aimes ?" на челна позиция в Италия. Коледа идва! Да живее любовта!

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация