Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Новото кънтри носи очарованието на старото и духа на настоящето

Привет и днес в HOT ЗОНАТА на POWER. През този ден няма да изменям на себе си и ще продължа да скачам от стил на стил, защото тук пресяваме диамантите от плявата сред новите и горещи музикални предложения. Водя ви към Америка. За кънтри ала 2016. Налага се и "народната музика" да претърпява известни промени и в същото време да запази духовността си, за да се запази един път и не на последно място да продължава да има последователи и фенове. Задачата хич не е лесна. Но Taylor Swift успя. И Sam Hunt успя. Всички наличности за успех има и Cole Swindell, едно типично американско момче, което излъчва и има визията на каубой и божествен глас, който не те оставя безучастен. За първи път в радио ефира "You Should Be Here" дебютира на 15 декември 2015. Тази песен е водещ сингъл към предстоящият втори студиен албум на рижия чаровник. "You Should Be Here" е лично творение на Cole и аз нямам търпение да навлезе в класациите, за да проследя нейния път. Сега предпремиерно звучи в HOT HOT HITS. Гледаме.

 

Излизам от обхвата на кънтри музиката и насочвам вниманието ви към жанровете electronic.synthpop.alternativ hip hop.new rave.trap. Това е музикалният диапазон на шведската изпълнителка, композитор и рапър Ellinor Miranda Salome Olovsdotter ,позната просто като Elliphant. Кариерата и тръгва след комбината и с Tim Deneve и Ted Krotkiewski. Щастливо стечение на обстоятелствата може би е факта, че те и тримата записват през 2011 година към един и същ лейбъл, откриват сходности и решават да обединят усилия. От тогава успешните сингли валят като ситен, но постоянен дъжд. Най-новият им проект носи името "Step Down" и вече държи завидни позиции в чартовете на Европа. Elliphant - Step Down.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация