Предна В момента Следва
DUKE DUMONT OCEAN DRIVE (FRANKIE REMIX)

Hot Hot Hits

Нови музички от IMANY, MAGIC! & SEAN PAUL

Нови музички от IMANY, MAGIC! & SEAN PAUL

Здравейте и днес. Направо не знам с кое парче да започна. И двете ми харесват страшно много. Днес в HOT HOT HITS влизат любими изпълнители и то на куп. Такa че, онче - бонче...Imany! Не се сещам за друг изпълнител, който да вади толкова бързо два тотални хита, парчета, които не омръзват. Още са ми  радост за ухото "You Will Never Know" и "Don't Be So Shy", бих слушала и още и още "The Good The Bad & The Crazy". Тези сингли излизат от тройно платинения албум "The Shape of a Broken Heart" и новият "Sous les jupes des filles". А днес е премиерата и на новата и песен, претендент за бъдещ летен хит, носеща името "There were tears". Слушаме Imany.

 

....Продължаваме с една колаборация, която всеки един меломан не би пропуснал. Тя е на канадската реге, фюжън банда MAGIC! . Nasri, Mark Pellizzer, Alex Tanas и Ben Spivak. може би завинаги ще свързваме с сингъла "Rude"от 2013. Много копия се продадоха и от сингъла и от албума "Don't Kill the Magic". Безпорно от този албум излязоха и още добри парчета, но никое не беше толкова добро колкото "Rude". Смятам обаче, че е време да дадем шанс и на наовите сингли, които издава бандата, а претендентът за супер хит през тази пролет на бандата носи името "Lay You Down Easy". Песента, както казах е колаборация. В проекта се включва Sean Paul ииии аз вече наистина нямам търпение да ви го пусна...

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация