Предна В момента Следва
AVA MAX SO AM I (DEEPEND REMIX)

Hot Hot Hits

Нова версия на "Desire" на Years & Years с вокалите на Tove Lo

Нова версия на "Desire" на Years & Years с вокалите на Tove Lo

Здравейтев HOT ЗОНАТА. Мрачовато ми е нещо днес, затова реших да пропукам облаците и да пропусна добрата нота за един по- ведър ден. Залагам на update версията на "Desire" на британското електронно трио Years & Years.Парчето е от техният дебютен студиен албум "Communion", излязъл през 2015 година. Оригиналът на парчето излиза на 23 ноември 2014 като официален сингъл, промотирано като трети поред от албума. В написването му се включват бандата и Kid Harpoon, като то достига до № 22 в UK Singles Chart на Великобритания. Не съм убедена каква е причината, но Years & Years решават да дадат още един шанс на тази песен като включват в нея и вокалите на шведката Tove Lo. Определено с нейното участие сингълът звучи доста по - богато, но оставям на вас самите да прецените. Years & Years - Desire ft. Tove Lo .

 

...Продължаваме с още едно доста добро dance попадение. То излиза от гръцкия чарт и е сред синглите, които са на старт за включване в листата. Парчето е на Tony Saputo или познат като J Paul Getto. Той е един от най - емоционалните dance DJ -и, които не предлагат просто сетове, а музика, която те кара да изпитваш удоволствие да я слушаш. Новото му предложение носи името "Happy Home". Чуйте го .

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация