Предна В момента Следва
ADDICTED TO MUSIC PART 2

Hot Hot Hits

Нов сингъл представят Flo Rida и Jason Derulo

Нов сингъл представят Flo Rida и Jason Derulo

Здравейте, това е HOT ЗОНАТА. Днес нямам търпение да ви пусна версия на двама младежи на известното парче "Love Yourself" на Justin Bieber и  Ed Sheeran. Тяхната версия влиза в австралийския чарт, но преди това Flo Rida и Jason Derulo  с обща песен. Името на парчето е "Hallo Friday". Песента със сигурност ще последва индивидуалните  успехи на двамата изпълнители! Няколко месеца преди разгара на лятото, първият хит за сезона вече е тук. Желанието да сме на плажа под звездите се увеличава, слушайки тази гореща колаборация. “Hello Friday” излезе на 26 февруари, и въпреки че е малко рано за летни емоции, но докато дойдат горещите месеци, парчето ще звучи навсякъде. А и предвид това, че повечето хора прекарват седмицата в очакване на петък и уикенда, едва ли някой може да остане равнодушен към песен с такова заглавие. Електронното, енергично и свежо звучене на парчето и гласа на Jason Derulo в припевите са формула за заразително парче. Куплетите на Flo Rida са ритмични и пренасят доброто настроение, идващо с мисълта за края на седмицата. “Hello Friday” съдържа всичко, което му e нужно да превземе клубовете и летните партита!

 

...Продължаваме. "Love Yourself". Колаборацията на Justin Bieber с англичанина Ed Sheeran от албума "PURPOSE" на Justin вече окупира чартовете. Изключително добър сингъл. Звучи и по Power FM, защото музиката, която звучи при нас преминава през доста прецизен филтър, за да достигне до вас наистина само най- доброто. Нормално е светът, както и вие да бъдете привлечени от това чувствено парче. Може би и това е причината провокирала Yo Preston и Kelly Kiara от Великобритания да създадат версия, подчинена на тяхното общо звучене. Тази версия на мен ми хареса, затова я предавам и към вас. Чуйте я.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация