Предна В момента Следва
PAUL VAN DYK, ROBIN SCHULZ, NICO SANTOS, TOPIC IN YOUR ARMS (FOR AN ANGEL)

Hot Hot Hits

Никога не е късно да чуеш едно добро парче

Никога не е късно да чуеш едно добро парче

Привет! Отново в HOT ЗОНАТА ви предизвиквам за две страхотни нови предложения. Едното идва от Румъния, другото от Англия. И двете заслужават вашето внимание. Не съм учудена от доброто начало на "Amor Gitana". Тази песен е поредната успешна и приветлива, с лятно звучене колаборация между румънския DJ и продуцент Akcent и Sandra N. Опитът показва, че двамата изпълнители работят изключително добре в екип и това твърдение подкрепя супер успешния "Boracay". С новият им сингъл идва и класно видео, загадъчно, джентълменско, секси т.е. задържа интереса и гледаш докрай. Сингълът вече е на позция три по теглене в България. Виж и слушай Akcent feat. Sandra N - Amor Gitana.

 

HOT HOT HITS продължават. За среща с една интересна личност. Тя е англичанка с косовски произход. Казва се Dua Lipa. Тя е само на 19 години, когато издава първият си сингъл. Подобно на много изпълнители и нейното минало не е леко. След като семейството и имигрира в Лондон, работи постоянно, за да свързва двата края. Любовта към музиката и музикалността в нея е наследство от баща и , който също е музикант. Той е човекът и който я записва в музикално училище в Англия. Първият и официален успех идва през 2015 с парчето "New Love", изключително добре приет от публиката. Следва "Be The One". И именно с това парче правим крачка напред в следващите минути. Това е и песента на четвърта позиция в Shazam България.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация