Предна В момента Следва
LATTO, DJ KHALED, MARIAH CAREY BIG ENERGY (RMX)

Hot Hot Hits

Ненчо Балабанов и Ариана Гранде заслужиха участие днес в HOT ЗОНАТА на POWER FM

Ненчо Балабанов и Ариана Гранде заслужиха участие днес в HOT ЗОНАТА на POWER FM

Привет на мястото за гореща и нова музика. Това е HOT HOT HITS. А днес съм ви подготвила едно много радващо БГ предложение и чисто нов сингъл от американката Ariana Grande. Готово е новото парче на Ненчо Балабанов. То се казва "Рестарт" и събира звездите на "Като две капки вода". Криско, Албена Михова, Станимир Гъмов, Милена Маркова-Маца, Милица Гладнишка, Невена Бозукова-Неве, Антоанета Добрева-Нети и Рафи Бохосян се превъплътиха в любими образи и помогнаха за позитивното настроение на клипа. Музиката е в съавторство със Светлин Къслев, а видеото е на Кирил Киров - Кико. Ненчо, станал известен с перфектните си имитации на премиера Бойко Борисов и с победата си в третия сезон на телевизионното шоу "Като две капки вода", се изявява успешно на всякакви сцени, печелейки фенове и като актьор, и като музикант, и като телевизионна звезда.Участва в мюзикълите "Аладин", "Грозното пате" и "Рибарят и неговата душа", а отскоро се подвизава и като водещ на шоуто "Господари на ефира" заедно с Малин Кръстев. Но нас най - вече ни вълнува новата му песен - "Рестарт".

 

...Продължаваме с още един нов сингъл - този на Ariana Grande, която влиза в ролята на фатална, опасна жена. На 2 март бе оповестено, че певицата пуска трети студиен албум и той ще носи името "Dangerous Woman". Половин месец по-късно излиза и пилотният сингъл към него, който носи същото име. Ariana презентира парчето по време на Saturday Night Live на 12 март, но версията, която представи там е малко по-различна от реалната. Така че дойде време за "опасната" Ariana Grande и "Dangerous Woman".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация