Предна В момента Следва
FAYDEE TRIKA TRIKA (FEAT. ANTONIA)
ON AIR 21:00 - 22:00
Disco Club 21 Програмата

Hot Hot Hits

Нарисувай ми...

Нарисувай ми...

Привет в HOT HOT HITS. Прекрасно е да имаш известни и талантливи приятели! Най-малкото, което могат е да те нарисуват, да те подкрепят и да ти дадат тласък към желаната от теб посока. Нарисувай ми...Ариана Гранде и Меган Трейнър. Популярните музикални фурии  подкрепиха младия изпълнител Джак Хагууд в най-новия му проект – Boys Like You. 24-годишният Джак, или по-известен като Who Is Fancy, постигна завиден успех с парчето Goodbye, което се появи през февруари 2015 г. Триото вече представи Boys Like You по време на един от лайфовете на реалитито Dancing with the Stars. И тук редно да споменем, че не става въпрос просто за някакво видео и песен. Ариана и Мегън открито подкрепят правата на гей обществото, така че участието им в песен, зачекваща този въпрос, е съвсем резонно. Пък и се е получило доста добре. Вижте.

 

Това е HOT зоната. Понеделник е време да отворим себе си за всичко, което ще ни предостави предстоящата седмица. Тя стартира и с още един впечатляващ сингъл, който поставя началото си в музикалните класации от Канада. Бандата Walk off the Earth свири алтернатив рок, ска и реге рок. Дейността има датира от 2006 година. Те се прочуват с това, че правят интересни и реазлични версии на произволно избрани парчета от You Tube. Продуцира ги известният мулти-инструменталист Gianni "Luminati" Nicassio. Новият им проект се нарича 'Hold On (The Break)'. Дебютира в Canadian Top 100.
Чаровен :)

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация