Предна В момента Следва
ILKAN GUNUC HEAR ME TONIGHT

Hot Hot Hits

На крачка от върха в Billboard Hot 100 на Америка

На крачка от върха в Billboard Hot 100 на Америка

Здравейте, в HOT ЗОНАТА, където днес наблягам на горещите парчета. Синглите идват от представителния чарт на САЩ (един от водещите в света в музикално отношение) - Billboard Hot 100. Днес влизам в челната петица, където битката за върха е наистина жестока. След смъртта на иконата Prince в класацията, в негова чест влезе една от най - добрите ми и успешни песни от 1984 година "Purple Rain", създадена с бандата му The Revolution. В момента "Purple Rain" е на позиция 4 със стрелкичка сочеща нагоре, което пък означава, че другата седмица парчето може да е вече в Топ 3. "Purple Rain" успешно детронира "Work" на Rihanna & Drake, също и "I Took A Pill In Ibisa" на Mike Posner, като е на път да помете "7 Years" на Lukas Graham. Само да отбележа, че още една песен на Prince в момента се намира в тази класация на позиция №8. Стрeмглаво нагоре се изкачва и "When Doves cry". Хубавото си е хубаво и всяко едно поколение го оценява. Клипове и на двете парчета давам тук : ( Да чуем и от двете по малко тук:)

 

 

...Продължаваме с още един сингъл, който бележи шеметен успех. След като се изкачиха на върха на британскиата UK Top 40 - Drake, Kyla & Wizkid с "One Dance" се реализират изключително добре и в американския Billboard Hot 100, достигайки до позиция №2 и тук стрелкичката им отново категорично сочи нагоре. Още следващата седмица можем да кажем "Чао,чао" на рапъра Desiigner и неговата "Panda". След "Hotline Blink", Drake пуска следващата си песен - колаборация с нигерийския композитор Wizkid и филипинската R'N"B изпълнителка Kyla. Получило се е едно много готино, ненатоварващо парче. Честна съм и ще го кажа: учудена съм от новата насока на Drake, но тя е правилната. Направо ми се издига в очите този човек! "One Dance" - Yep!

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация