Предна В момента Следва
CALVIN HARRIS, SAM SMITH DESIRE

Hot Hot Hits

На двете крайности сме днес в HOT ЗОНАТА на POWER

На двете крайности сме днес в HOT ЗОНАТА на POWER

Привет и в днешното червено-бяло издание на HOT HOT HITS по POWER. Шарена е зоната, защото и днес тук различните ритми и темпове създават разнообразието. Най-доброто денс и R"N"B предложение ще ви пусна днес. "I "Took a Pill in Ibiza" на американския изпълнител и композитор Mike Posner е създадена през 2014 година, едва през 2015, септември месец е пусната за дигитален даунлоуд и влиза като официално парче в неговото второ EP "The Truth"., а през края на февруари навлиза в класациите по света, като отбелязва добри позиции в Холандия и Норвегия. Дълга история за три минутна песен, но и други сингли в същата музикална рамка надхвърлят времето и завинаги оставят отпечатък по пътя си. Така че, време е за едни по-топли дни и изживявания с "Took a Pill in Ibiza".

 

...Продължаваме, за да споделя с вас още от горещите и нови предложения на POWER. Стилът е R"N"B. Jo-Vaughn Virginie Scott или по-просто казано Joey Badass завладява ефира сега. "Ready " е неговият чисто нов сингъл, който предпремиерно изчаква своя ред в класациите. Joey е от Бруклин, Ню Йорк. Участва в различни формации и безизвестни банди, докато не бива забелязан от когото трябва и не получава шанс за соло кариера. Има поне десет парчета, които досега са били в топ 5 на R"N"B  чартове. Новото "Ready " също звучи доста добре. Чуй и ти: Joey Badass - Ready

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация