Предна В момента Следва
MINELLI RAMPAMPAM (REMIX)

Hot Hot Hits

Meghan Trainor, Jay Sean & Sean Paul влизат в HOT ЗОНАТА

Meghan Trainor, Jay Sean & Sean Paul влизат в HOT ЗОНАТА

Привет! Това е горещата зона на POWER. Екстремно от тук към ефира и класациите излитат новите музикални предложения, тук са прогнозите и за бъдещите хитове. Първа среща днес осъществявам с феновете на американката Meghan Elizabeth Trainor и нейният нов, напълно отричащ сингъл "NO". Почти всеки месец от началото на 2016 Meghan пуска по едно парче, което ще оформи бъдещият и албум, предвиден също за 2016. Един от горещите и хитове и в момента се върти в ефира на POWER - колаборацията с John Legend "Like I'm Gonna Lose You". Парчето "NO" все още се намира в сектора на бъдещите презенти и е на изчакване за пускане в класациите. Предпремиерно влиза и в HOT ЗОНАТА. Дори клипът му не е готов. Чуйте "NO" на Meghan  Trainor в ефира на POWER.

...Продължаваме с една гореща колаборация на двама големи изпълнители - денс поп чудото Jay Sean и ямаеца Sean Paul . Техният общ проект се нарича "Make My Love Go". Парчето е част от предстоящият студиен албум на Jay Sean. Това е първата песен от три години насам излизаща от този изпълнител. Предполага се, че след толкова дълга почивка си зареден с нови идеи и си готов отново за сериозна работа. През 2010 двамата изпълнители отново пяха заедно и бяха в класациите с "Do You Remember". Новият сингълът излезе официално на 5 февруари. "Make My Love Go" е обещаващо парче с положителен заряд и добро настроение. Ето го и него:

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация