Предна В момента Следва
TAYLOR SWIFT ANTI-HERO (DANCE REMIX)

Hot Hot Hits

Маски долу...

Здравейте, това е Hot зоната на Power. Мистика и тайнственост ви задавам с началото на новите и горещи предложения на 91.1 за Бургас и региона и 88.0 за Царево и Приморско. По празниците всички ние изключваме натовареното ежедневие и ставаме повече самите себе си, така че..."Маски долу". Това всъщност е подаръкът на групата Deep Zone Project за Коледа. Сингълът „Маски долу“ вече се радва на голям интерес от почитателите. По време на живото предаване на X Factor миналата седмица се състоя премиерата на дългоочаквана им песен. Официалният видеоклип се очаква да излезе в средата на месец януари и групата обещава да поднесе на почитателите нещо много специално и красиво. „Маски долу“ ще има няколко клубни варианти, както и версия на английски език, която носи заглавието „Gimme I want It“ и е поредната тяхна песен, която ще бъде завъртяна и извън България. С наближаващите празници групата реши да подари най-новата си песен „Маски долу“ като я предоставя за свободно изтегляне в перфектно качество.Наслаждавайте се на дългоочакваният нов сингъл на Deep Zone Project.

 

HOT HOT HITS продължават с още един нов сингъл от Selena Gomez. Tq зглежда невероятно в новото си видео. В очакваното Hands to Myself виждаме 23-годишната изпълнителка само по бельо. Тя е в образа на преследвачка на сексапилен актьор (в ролята е моделът Кристофър Мейсън). Селена успешно се промъква в богаташкия му дом и си представя, че двамата са доста интимни. Докато той се прибира вкъщи, вижда я в леглото си и моментално звъни на ченгетата, които не закъсняват с появата си. Но има светлина в тунела – в края на видеото ги виждаме като истински влюбени, които се наслаждават на филм, в който звездите са те. Така става ясно, че всичко, видяно дотук, е продукт на режисьорско решение. Дни преди парчето да види бял свят младата певица сподели снимка на непознат младеж в Instagram. Това разбуни духовете, а хиляди повярваха, че е новият й любим. Но скоро стана ясно, че това е Кристофър, който е неин партньор във видеото.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация