Предна В момента Следва
ONEREPUBLIC I AIN'T WORRIED

Hot Hot Hits

Малко DANCE, малко DRUM & BASS..

Малко DANCE, малко DRUM & BASS..

В петък отново призоваваме добрата емоция някак си да се внедри в нас и да прогони седмичното напрежение. Затова - dance, dance, dance и от време на време drum & bass. Навлизам в HOT ЗОНАТА с положителни усещания, за да ви завъртя две наистина хубави парчета. Началото е за Gorgon City - английското "garage" дуо, което стана изключително популярно със сингъла "Imagination". Gorgon City имат вече два издадени албума, а на път е трети, чиято премиера ще е през настоящата 2016 година и той носи името "Kingdom". Един от водещите сингли в него е колаборацията с електро поп триото Vaults. Песента беше представена официално в ефира на BBC по време на тяхното лайф шоу, където артистите представиха една много приятна версия на парчето, малко по - различна от това, което излиза в пространството за теглене и слушане. Точно тази версия завъртам за вас сега. Да се раздвижим, поне мисловно в следващите минути с Gorgon City § Vaults - "All Four Walls"

 

...Продължаваме с едно парче на британския drum & bass DJ и продуцент Lincoln Barrett със сценично име High Contrast. Сингъла е перфектен и затвърждава славата и уменията на този невероятен майстор на drum & bass стила. Парчето се казва "Remind Me". Това е първият официален сингъл, който High Contrast пуска за тази година и промотира за навлизане в чартовете. Ето го.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация