Предна В момента Следва
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Hot Hot Hits

Малко dance и house в началото на седмицата?

Малко dance и house в началото на седмицата?

Привет! Противно на всички очаквания един от най - лиричните изпълнители в цял свят днес откривам в нова dance колаборация. Парчето е много добро, излезе официално на 18 март. Зад него застават с гласовете си Craig David и аглийското deep house дуо от Бристол Blonde. Сингълът се казва "Nothing Like This" и вече дебютира под № 5 в UK Dance и под № 17 в UK Singles Chart. Добрата новина е, че вече може да го слушате и на честотите на Power FM. Парчето е второ по ред за тази година за Craig David и старт за Blonde"Nothing Like This" отваря път на парада от нови и горещи предложения в HOT HOT HITS. Тук оставям teaser на парчето, цялата песен слушай по Power FM.

 

...Продължаваме отново в танцувален ритъм, защото един от най - известните американски хаус DJ - и в цял свят - Sandi Rivera пуска нов сингъл с участието на колегите му David Penn ft LZ Hall. "Listen Again" е достатъчно ясно поставено като заглавие на парчето. Зареждай енергия и не пести усилия да се кефиш. И ако не ти е достатъчно "Listen Again"  на www.powerfm.bg.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация