Предна В момента Следва
SPICE GO DOWN DEH (FEAT. SHAGGY AND SEAN PAUL)

Hot Hot Hits

Lariss в ролята на секси отмъстителка във видеото към новата си песен

Lariss в ролята на секси отмъстителка във видеото към новата си песен

Здравейте в HOT HOT HITS на Power FM. Това е една зона, в която всеки делничен ден издирвам за вас най - новата и най - добрата музика. За всички меломани днес в предаването влиза румънката Lariss. През измналата година тя постигна голям успех, благодарение на сингъла "Dale Papi", но през 2016 досега не беше заявила прененции за нов, летен сингъл. Е, сезона наближава и няма време за губене, затова и Lariss се взема в ръце за поредна хитова бомба. Парчето се нарича "Droppin da Bomb", а във видеото виждаме младата изпълнителка като сладострастна отмъстителка и спасителка на своя любим. Истинско криминале. Което искаш да изгледаш до край. На един дъх. "Droppin da Bomb" - Lariss.

 

...Продължаваме - с леко и много приятно DJ парче. То ни отвежда до Испания, от където идва и DJ Manuel Riva. Негови сетове ще видите и чуете колкото искате в класациите за DJ сетове Beatport. Работи с Optick, Bianca Linta, но любимата му вокалистка се казва Eneli и с нея създава хитовите "Wrong Or Right", "We Are One","Close The Deal". Най- новата му песен е отново с вокалите на Eneli , озаглавена "Mhm Mhm". Да, точно така, звукът на съмнението и недоверието е водещ в това парче. Чуйте го:

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация