Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Красавицата и гангстера в HOT зоната по POWER

Привет и в днешното издание на HOT HOT HITS. И през този ден навлизаме от крайност в крайност, защото ще чуете, както версия на старо българско парче с нов вариант, така и горещ сингъл от миналото, повод за съзадаване на нова филмова лента. И така първите вести идват от родна България. Спомняте ли си "Двама"? Една от най-емблематичните български песни, които ще останат завинаги във времето в оригинал на Мария Нейкова, беше пре-изпълнена от младата и даровита Невена Цонева. Музиката на "Двама" е дело на Мария Нейкова, текстът е написан от Богомил Гудев. Новият аранжимент на парчето е на Кристиян Илиев. Режисьор на видеоклипа е Жоро Манолов. А по повод на тази нова версия, в деня на премиерата и, Невена споделя: "За мен е чест, удоволствие и отговорност да се докосна до тази песен и да я изпълня по начина, по който тя въздейства на мен". Успех!

 

Това е HOT зоната на POWER. И след това невероятно изпълнение от страна на Невена Цонева, приклюваме с нежността и любовта, като се пренасочваме към суров и нелицеприятен сюжет. Светът на бандите и гангстерите, вътрешните битки, властта, надмощието, безпощадието, грубостта. Това е светът на рапъра 2 PAC. Може би ще ви е интересно да научите, че много фенове на 2Pac смятат, че рапърът все още е жив. Дори това да не е така, те ще могат отново да го видят в нов биографичен филм. Според The Hollywood Reporter студио Morgan Creek преговаря с Бени Буум (известен с музикалните си клипове) за режисьорско място в евентуалния проект. Проблемът в случая е, че остават броени дни, в които те могат да започнат продукцията на биографичната драма. Причината? Правата върху историята се връщат на майката на 2Pac - Афени - в края на 2015 г. Надежда все пак има, особено след успеха на Straight Outta Compton на Ф. Гари Грей. Музикалният филм за живота на "най-опасната банда" N.W.A. пожъна огромен успех и стана най-касовата продукция в историята на жанра. Почитателите на 2Pac чакат филм за своя идол вече дълги години. Продукцията беше отлагана многократно - заради съдебни дела между Morgan Creek и Афени, както и между продуцентите на филма и Morgan Creek, след като последните проведоха кастинг без знанието на другите. Но! Чакането май е към своят край. Да си припомним идола. 'All Eyez On Me'.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация