Предна В момента Следва
FELIX JAEHN, RAY DALTON CALL IT LOVE

Hot Hot Hits

Кой изяде хляба на Beyonce, поровихме и в тайните на Rob Thomas

Кой изяде хляба на Beyonce, поровихме и в тайните на Rob Thomas

Това е HOT HOT HITS на POWER. Терена е The Voice 2015. Отборът е на Adam. Jordan Smith е човекът. Скоро ходили ли сте на концерт? Който е бил-знае, как кожата настръхва и усещането за сливане с любимата музика и самото парче само по себе си. Такъв е и днешният случай.Подготвила съм ви страхотна live интерпретация на познатото и доста обичано "Hello" на Beyonce в изпълнение на младата надежда Jordan,участник в музикалния формат.Какъв глас само...Подарявам ви емоцията на голямата сцена,но внимавайте! Действа пристрастяващо...

 

И все още в HOT зоната на Power типично по женски ровим в чужди тайни,не за друго, а просто за приключението, едва след това и за информацията.Но тя никога не е излишна,така че ...здравей,Rob Thomas.Стоя и се чудя:кое е по-горещо - сингълът  ‘Hold On Forever’ или изпълнителят Rob Thomas? Така или иначе срещата е неизбежна и всеки един от вас би могъл да направи своята оценка. На страницата на Shazam станахме свидетели на един работен ден по улиците на Бруклин,където е заснет новият сингъл на Rob.Почти без дъх проследихме как изградиха видео прическата му,погледите,усмивките,разговорите с приятелите..всичко, а накрая ми се прииска и аз да съм част от този усмихнат кръг. А иначе парчето е потенциална любовна история, в която отново ти се приисква да бъдеш герой, макар и за кратко.Е, Rob ние умеем да мечтаем, а ти да пееш, така че наблюдаваме и слушаме.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация