Предна В момента Следва
QUEEN OMEGA NO LOVE (NEXT EPISODE)

Hot Hot Hits

Кой изпълнител си запази 2016 - та година, разбери тук!

Кой изпълнител си запази 2016 - та година, разбери тук!

Здравейте, в HOT ЗОНАТА на Power FM. Тази седмица отново ще споделям с вас горещите и нови музикални предложения и отново всички вие първи ще научавате за излизащите сингли на моменти в пред - пред премиера. Статистиката показва: 2014 имахме Happy на Pharell, 2015 беше годината на Бруно Марс и Uptown Funk, но 2016 г. вече е запазена за краля на модерния поп - Джъстин Тимбърлейк, чиято песен ще се слуша до втръсване и дори след това. Парчето дебютира на 6 май и се казва "Can't Stop The Feeling"! и повярвайте ни, ще бъде абсолютно навсякъде. Това е първият сингъл на Джъстин за последните три години, след излизането на албума 20/20 Experience. И освен със страхотно позитивно звучене, продукцията се отличава и със свеж клип. Във видеото ще видим  танцуващи звезди като Гуен Стефани, Кунал Наяр , водещия на The Late Late Show - Джеймс Кордън, Анна Кендрик  и др.  Дали целият албум, който Тимбърлейк подготвя ще звучи в този фънки стил? Нямаме идея. Но е сигурно, че изпълнителят отново е готов да се върне на музикалната сцена и вероятно ще я завладее с едно щракване на пръстите и някоя-друга танцова стъпка. Чуйте "Can't Stop The Feeling" на Джъстин Тимбърлейк.

 

....Продължаваме с един зашеметяващ дует, който дебютира директно под № 2 на Uk Top 40 на Великобритания. Представям ви колаборацията на шотланският певец и музикален продуцент Calvin Harris и барабадоската дива Rihanna. Парчето носи името "This Is What You Came For". Излезе на 29 Април. Какво шеметно появяване на сцената!

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация