Предна В момента Следва
DOMINIC FIKE 3 NIGHTS

Hot Hot Hits

Koлкото повече наближава юни, толкова повече мечтаем...

Koлкото повече наближава юни, толкова повече мечтаем...

Здравейте и днес в зоната за гореща и нова музика по Power FM. През този ден, за кой ли път отчитаме нетърпението и носталгията към топлите, летни дни. Песните направени за този сезон и емоциите свързани с него, вероятно могат да конкурират броя на звездите по небето. Не стихва желанието за лято...може би тогава наистина усещаме истинският живот - с неговите сладости, които могат да то докарат диабет. И въпреки това, не се отказваме от предизвикателствата и приключенията през лятото и не ни омръзва да мечтаем, и летим. Днес ще си вземем още една лъжичка от всичко това чрез новият сингъл на новозеландския кънтри изпълнител и продуцент Keith Urban. "Wasted Time" е поредното доказателство, че дори и да си имал тежки дни, нежните вълни на морето ще ги отмият и ще ти дадат надежда и сили да продължиш напред..."Wasted Time" е третият официален сингъл на изпълнителя от новият му студиен албум "Ripcord", който от своя страна ще излезе на 6 май. Да чуем Keith Urban и "Wasted Time".

 

...Продължаваме с още една песен, подходяща за късният следобед. Песен, за минутите, когато си на спокойно място и отпиваш от следобедното си кафе, наслаждавайки се на гледката пред теб. Сладки минути от американският, изпълнител, композитор, продуцент, актьор Gerald Maxwell Rivera, познат на всички нас просто като Maxwell. Неговата сила е стилът "neo soul". Днес ви пускам новата му песен "Lake By the Ocean".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация