Предна В момента Следва
FELIX JAEHN AIN'T NOBODY (LOVES ME BETTER) FEAT. JASMINE THOMPSON

Hot Hot Hits

Koлкото повече наближава юни, толкова повече мечтаем...

Koлкото повече наближава юни, толкова повече мечтаем...

Здравейте и днес в зоната за гореща и нова музика по Power FM. През този ден, за кой ли път отчитаме нетърпението и носталгията към топлите, летни дни. Песните направени за този сезон и емоциите свързани с него, вероятно могат да конкурират броя на звездите по небето. Не стихва желанието за лято...може би тогава наистина усещаме истинският живот - с неговите сладости, които могат да то докарат диабет. И въпреки това, не се отказваме от предизвикателствата и приключенията през лятото и не ни омръзва да мечтаем, и летим. Днес ще си вземем още една лъжичка от всичко това чрез новият сингъл на новозеландския кънтри изпълнител и продуцент Keith Urban. "Wasted Time" е поредното доказателство, че дори и да си имал тежки дни, нежните вълни на морето ще ги отмият и ще ти дадат надежда и сили да продължиш напред..."Wasted Time" е третият официален сингъл на изпълнителя от новият му студиен албум "Ripcord", който от своя страна ще излезе на 6 май. Да чуем Keith Urban и "Wasted Time".

 

...Продължаваме с още една песен, подходяща за късният следобед. Песен, за минутите, когато си на спокойно място и отпиваш от следобедното си кафе, наслаждавайки се на гледката пред теб. Сладки минути от американският, изпълнител, композитор, продуцент, актьор Gerald Maxwell Rivera, познат на всички нас просто като Maxwell. Неговата сила е стилът "neo soul". Днес ви пускам новата му песен "Lake By the Ocean".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация