Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Kelly Clarkson и Chris Brown отприщват музикалният поток в HOT ЗОНАТА

Kelly Clarkson и Chris Brown отприщват музикалният поток в HOT ЗОНАТА

Привет отново. Искрено се надявам, че събота и неделя са ви дошли добре, а за да е добро положението и в понеделник отново ви подбирам две доста готинки музикални предложения. Чисто нови сингли, които сега влизат в Billboard на Америка. Не без известно нетърпение посрещнах новият сингъл на американката Kelly Clarkson. Тук имам добрата новина, че предстои и издаването на нов албум - седми поред. "Piece by Piece " е както името на албума, така и на сингъла, който ще завъртя след малко за вас. Парчето е дело на Kelly и Greg Kurstin. Дебютира под № 8 в Billboard Hot 100, приятно е, изцяло в неин стил т.е. затрогващо и с дълбока емоция. Пожелавам му успех и го пускам за вас да го оцените ще или не ще го бъде :)

 

.....Продължаваме с още един сингъл, който е дело на американеца Chris Brown. Всчки помним успеха на "Want To Want Me". Парче - провокативно, секси и може би донякъде заради това и доста касово. Явно Chris реши, че това е една доста добре работеща стратегия, защото следващите му сингли стават все по открито сексуални. Оригиналната версия на новото "Back To Sleep" той не се стеснява да нарича "нещата" с истинските им имена. И клипа е зарибяващ и доста еротичен. Сингълът е част от седмия му студиен албум "Royalty". Може би се досещате, че той съвсем съобразително пуска успоредно и радио версия, която е мааалко по-мека в изразите. Точно нея ще чуете сега. Оригиналът на www.powerfm.bg/ music/ hot hot hits т.е. мястото, където се намирате в момента ;) Chris Brown - Back To Sleep.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)


 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация