Предна В момента Следва
SUMMER LOVE REMEMBER (NA NA HEY HEY)

Hot Hot Hits

Justin Bieber разказва история на чувствата в новото си видео. Felix Jaehn ги увековечава в книга.

Justin Bieber разказва история на чувствата в новото си видео. Felix Jaehn ги увековечава в книга.

HOT зоната на POWER те приветства. А днес на дневен ред е вечната, неподатлива на времето любов.Привързаност, грижа, привличане, симпатия, безкрайни са нюансите на любовта. 'Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее, не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли', казва дори Свети Апостол Павел. Тя е толкова различна, колкото са различни хората по света. Това е и основният замисъл в новата песен на Felix Jaehn, който дори воден от това създава своята музикална версия на 'Book of Love'. Парчето е с вокалите на Polina. Немкият продуцент и DJ продължава да следва добрата линия на хитови парчета и след колаборациите  "Ain't Nobody (Loves Me Better)" с Jasmine Thompson,  'Cheerleader' с OMI, 'Photograph' с Ed Sheeran,  идва ред на 'Book of Love'. Да живее любовта!

 

HOT HOT HITS продължават. Следваме отъпканият път от любовта, за да дадем карт бланш на другата стихия - чувствата. Техните нюанси представя друг млад изпълнител - Justin Bieber. Разликата е, че тук няма да видите прегръдки и нежност, а як пердах, страдание, гняв, безсилие, но и възход. Така изглежда видеото към 'The Feeling', с вокалите на Halsey. Изключително богат албум. Синглите излизат предимно в Billboard Hot 100 на Америка и там феновете биха могли да следят тяхната презентация. Името на албума, напомням е 'Puprose". Вече чухме "What Do You Mean?", "Sorry" и " Believe ", да чуем и "The Feeling'.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация