Hot Hot Hits

Jungle bells, jingle bells...Мексико и Полша

Jungle bells, jingle bells...Мексико и Полша

Навлизате в HOT зоната на Power. Тук винаги се движим с превишена скорост, вдигаме адреналина на макс и намираме новата и гореща музика за вас. По коледа отбелязваме най - слушаните и обичани песни от хората по цял свят. Забелязвали ли сте как слънцето свети ниско над Мексико и постоянно там виждаш жълтеещо? Дори и на кино кадрите изглеждат странно. Това е един път заради географското разположение и втори път може би заради топлата натура на хората там. Но това е тяхната действителност и те гледат реално на нещата. Дали пък и заради това на подсъзнателно равнище тези хора обожават "Reality"? Истината е, че реалността от сингъла на белгийският ди джей и продуцент Lost Frequencies е предпочитана мелодия почти по целия свят, но в Мексико това е най- теглената и задържана на първа позиция песен вече трета поред седмица. След безпорният успех на "Are You with Me"  сега акцентираме и надграждаме с "Reality".

 

И отново към реалността. Лятната реалност. Безгрижната реалност. С какво свързвате лятото? На мен ми хрумва бърз кабриолет, вятър в косите, смях, музика, красиви жени и запленени от тях мъже. Лятото е онази енергия, от която никой не желае да се откаже,Затова, посред зима в Полша продължават да мечтаят, гледат, асоциират не с "jingle bells", a с "Ocean Drive" на английският DJ & Deep house продуцент Duke Dumont. Освен в Полша на първа позиция, тази песен е една от най- въртените и обичани и в ефира на POWER. Тежка ротация за Duke Dumont - Ocean Drive.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация