Предна В момента Следва
LA BOUCHE BE MY LOVER (MINCHONOK MIX)

Hot Hot Hits

Jason Derulo и Ellie Goulding представят новите си песни

Jason Derulo и Ellie Goulding представят новите си песни

Привет. Бележа средата на седмицата с две наистина хубави музикални предложения като зад тях са гласовете на Jason Derulo и Ellie Goulding. Път дамите...Винаги ми се оправя настроението, когато видя, че британката вади нова музика. Този път Ellie Goulding представя сингъла "Here's To Us". Той е част от трета част на саунтрака към сериала "The Girls". Все още парчето не е включено към някоя от нейните компилации т.е. самостоятелно е и идва малко като ехо. Просто Ellie напомня за себе си и намеква на своите фенове, че не се е отказала, а просто почива. Пък и се задава втора част на филма "Fifty shades of Grey" и не се знае дали няма тя отново да е водеща с музиката си към саунтрака и на новата продукция. Всички фенове тръпнем в очакване на поредният и удар ала "Love Me Like You Do". Засега жадно поглъщаме всяко едно ново предложение. "Here's To Us". Ellie Goulding.

 

...Продължаваме с музика насочена към феновете на също толкова популярния Jason Derulo. "If It Ain't Love" - неговият brand new single към неговия предстоящ студиен албум, който все още си няма име. Но и това ще се случи в даден момент, а дотогава се наслаждавам на това, което вади. Лъжичка по лъжичка, хапка по хапка...

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)



Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация