Предна В момента Следва
PAPI HANS 117

Hot Hot Hits

Изненадите нямат край...

Изненадите нямат край...

Привет в зоната за нова и гореща музика по POWER. Переодично тук следя класацията на бъдещите хит предложения. И какво да видя? Изненада!...Едно парче, тотален хит през 2012 се завръща в класациите за предпочитана и теглена музика и то не в ремикс версия, а в оригинал. И застава пред хитове като "The girl Is Mine" на 99 Souls. Отбелязвам завръщането на "Hall of Fame" на ирландската поп рок банда The Script. Парчето излезе като водещ сингъл от албума  "#3". Този супер успешен проект е с вокалите на Will I Am от Black Eyed Peas. Песента е посветена на това да следваш мечтите си и да оставиш нещо на света. Изключително позитивно и вдъхновяващо "Hall of Fame" отново е тук.

 

...Продължаваме с още един сингъл, който излезе януари месец, но едва сега появява сред предпочитаните песни. Той е на шведската изпълнителка Tove Lo, втори сингъл от дебютният и студиен албум Queen of the Clouds (2014). Носи името "Talking Body " и е под номер 23 в Shazam за поп музика Великобритания. Да си го припомним: Tove Lo - Talking Body

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация