Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

IMANY - ВСЕ ПО- БЛИЗО...

IMANY - ВСЕ ПО- БЛИЗО...

Привет! Започва HOT HOT HITS. Най-горещите сингли и изпълнители са тук и през днешният ден. Бъдете тук и за добрите новини. Френската звезда Imany идва за първия си концерт в България на 14 май 2016 г. в столицата. Изпълнителката, известна със синглите си You'll Never Know и Don't Be So Shy, ще представи най-големите си хитове, както и нови парчета от предстоящия си албум. Imany ще се качи на сцената с бенд от 8 музиканти, а началото на концерта е предвидено за 22:00 часа. Родом от Франция, Nadia Mladjao, по-известна с псевдонимa Imany, в ученическите си години е атлет и състезателка по висок скок. След спорта прави успешна кариера като модел в агенция Ford Models Europe. По-късно заминава за САЩ, където живее 6 години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика. Това е повод още един път днес да се насладим на невероятният и глас. Парчето, което избрах: "The Good, The Bad, The Crazy" във версия на Filatov & Karas .

 

....Продължаваме с още един чисто нов сингъл. Той е на амриканският певец и композитор Matt Nathanson. Неговият стил музика е фолк и рок, свири на акустична и електронна китара, по принцип пее соло. Най-известният му платинен по продажби сингъл носи името "Come On Get Higher." Днес правим премиера на новият му проект, парчето "Adrenaline".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация