Предна В момента Следва
TIESTO 10:35 (FEAT.TATE MCRAE)

Hot Hot Hits

ИМА СМИСЪЛ!

ИМА СМИСЪЛ!

Добре дошъл и днес в HOT ЗОНАТА. Тук винаги ще те посрещам с новите и горещи, музикални предложения на POWER. Този ден няма да изневери на твоите очаквания, защото тук вече те очаква официалната премиера за българският ефир на парчето "Има смисъл". Миро и този път надмина себе си с запомняща се Drum And Bass версия. Специално създадена за Проекта Антарктида "Послание на Края на света до хората от Утрешния свят", песента на Миро "Има смисъл" е вдъхновена от пътеписа на Людмила Филипова "Пътуване на края на света".
По нейна идея под българския храм „Св. Иван Рилски” на о-в Ливингстън ( база на Българския Антарктически Институт) на 24.12.2015 (Рождество Христово)  се постави времева капсула за следващите 50 години с послание от днешните хора до тези от Утрешния свят. Капсулата е създадена чрез специално разработена технология от български учени. Идеята на проекта е да обедини хора от цял свят да изпращат послания от днешните хора до утрешните за съхраняването им за 50 години във времева капсула на Ледения континент. В продължение на близо една година стотици участници ще се включат и отправят своите послания за бъдещето. Сред тях има от 7 до 90-годишни участници, хора от България и чужбина, много известни личности, творци, учени, политици, журналисти, лекари, писатели. Емоционалното си  послание до бъдещето вече отправи и президентът на Република България Росен Плевнелиев. Миро - Има смисъл.

 

... Нашето HOT ПЪТЕШЕСТВИЕ продължава. И от ледения остров Ливингстън ни води към топла Гърция и едно от новите предложения, които тепърва ще се появят в чарта на страната. ARPY е известно име в страната, а това е едно от малкото англо-езични песни, които прави. Зад "You Are" застават Кристиана Taркea и Теодорос Попа, които пишат музиката и текста на песента. Тя вече се разпространява и в мрежите за видео споделяне, въпреки че засега парчето е само с текстова версия и видеото не е оформено със сюжет. Леко е, звучи добре, идеално за ежедневна компания. Чуй, ARPY - You Are .

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация