Предна В момента Следва
DOJA CAT WOMAN (FEAT. ARIANA GRANDE, NICKI MINAJ, DUA LIPA, MISSY ELLIOTT

Hot Hot Hits

...И още от действително добрите 'dance' предложения

...И още от действително добрите 'dance' предложения

Привет в HOT ЗОНАТА. Горещите и нови денс предложения вече са на стартовата линия. Няма как да не акцентирам върху наистина добрите версии на поп песни, които приемат ремикси от най - добрите DJ-и в света. Започваме с новото звучене на "There Were Tears" - пилотен сингъл от предтоящият трети самостоятелен албум, носещ същото име на французойката Imany. През целият си живот тя остава фен на своите идоли - Били Холидей, Нина Симон и Трейси Чапман, като те са определящи и за звученето на нейната музика. Нейната музика носи дълбоки послания и е факт, че тя се възприема изключително добре от публиката, но тотални хитове стават по някакво стечение на обстоятелствата ремикс версиите или денс вариантите. Типичен пример е "Don't Be So Shy" във вариант на Filatov & Karas. Наскоро станахме свидетели на премиерата на "There Were Tears" - страхотно парче! А сега ставаме свидетели и на премиерата на новата му визия, благодарение на Dj Ande Light §  Dj O'Neill Sax. В този си вид "There Were Tears" звучи още - по добре. Чуйте:

 

...Продължаваме с още една DJ версия, но този път на сингъла "I Wanna Feel Love", в оригинал на румънския  DJ, MC и вокалист Geo Da Silva. Този сингъл е колаборация с още един DJ, продуцент и миксатор Sean Norvis - отново от Румъния. Интересно става, че на фона на двама DJ-и, трети прави версия на общото парче. 4U задава крайното звучене на "I Wanna Feel Love".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация