Предна В момента Следва
POWER MINI MIX - MASH UP 03

Hot Hot Hits

...И още от действително добрите 'dance' предложения

...И още от действително добрите 'dance' предложения

Привет в HOT ЗОНАТА. Горещите и нови денс предложения вече са на стартовата линия. Няма как да не акцентирам върху наистина добрите версии на поп песни, които приемат ремикси от най - добрите DJ-и в света. Започваме с новото звучене на "There Were Tears" - пилотен сингъл от предтоящият трети самостоятелен албум, носещ същото име на французойката Imany. През целият си живот тя остава фен на своите идоли - Били Холидей, Нина Симон и Трейси Чапман, като те са определящи и за звученето на нейната музика. Нейната музика носи дълбоки послания и е факт, че тя се възприема изключително добре от публиката, но тотални хитове стават по някакво стечение на обстоятелствата ремикс версиите или денс вариантите. Типичен пример е "Don't Be So Shy" във вариант на Filatov & Karas. Наскоро станахме свидетели на премиерата на "There Were Tears" - страхотно парче! А сега ставаме свидетели и на премиерата на новата му визия, благодарение на Dj Ande Light §  Dj O'Neill Sax. В този си вид "There Were Tears" звучи още - по добре. Чуйте:

 

...Продължаваме с още една DJ версия, но този път на сингъла "I Wanna Feel Love", в оригинал на румънския  DJ, MC и вокалист Geo Da Silva. Този сингъл е колаборация с още един DJ, продуцент и миксатор Sean Norvis - отново от Румъния. Интересно става, че на фона на двама DJ-и, трети прави версия на общото парче. 4U задава крайното звучене на "I Wanna Feel Love".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация