Предна В момента Следва
LIZZO ABOUT DAMN TIME

Hot Hot Hits

И още нова музика от Justin Bieber, ще видите и чуете една от най-теглените и хресвани сингли в Италия

И още нова музика от Justin Bieber, ще видите и чуете една от най-теглените и хресвани сингли в Италия

Добре дошли! Вие се озовахте в HOT зоната на POWER, където са горещите и нови предложения.През този ден намерих още една причина за безсъние на девойките. Justin Bieber отново се завърна за радост на цялото подрастващо поколение и не само. Безгрижен, с хлапашка визия и закачливост, с заразен ентусиазъм той ни залива със сингъл след сингъл, чак аз започвам да буксувам на моменти. Факт е, че всеки следващ е по-добър от предходния и аз с нарастващо любопитство проследявам тяхната поява. Налице е 'I'll Show You ', който присъства в петият студиен албум на канадският изпълнител,носещ името 'Purpose'. Всъщност това парче е естествената последователност на синглите 'What do you mean', 'Sorry' и 'Where are you now". А дали е толква добър реално? Вие сте на ход...

 

HOT HOT HITS продължава. А в този ден всички пътища водят към романтичната Италия, където от класациите наднича британката Jasmine Thompson с новият си сингъл 'Adore', трети сингъл от едноименния и албум. За написването на този сингъл се включват Steve Mac, Paul Gendler иIna Wroldsen. Парчето вече дебютира в сингъл класациите TOP 50 на Италия, Белгия и Германия. А сега с премиера и в HOT зоната на POWER.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация