Предна В момента Следва
PEGGY GOU (IT GOES LIKE) NANANA

Hot Hot Hits

H MAGNUM & INDILA пресрещат COLDPLAY & BEYONCE в HOT ЗОНАТА на POWER

H MAGNUM & INDILA пресрещат COLDPLAY & BEYONCE в HOT ЗОНАТА на POWER

И през този ден здраво държа юздата на доброто настроение, на най-доброто сред новите и горещи предложения.Това е HOT HOT HITS. И днес жадните за музика пият тук. И днес ЗОНАТА е интернационална. И днес ще чуем френска реч, но това е за добро, защото настъпи време за презент на наовото парче на INDILA - "Garde l'équilibre". Сингълът е колаборация с френския рапър H MAGNUM. Видеото ни прехвърля във времето с кадри в изцяло ретро стил до кадри в настоящето, малко като сюреалистична приказка. С нетърпение очаквах INDILA да се появи с ново предложение и се надявах, че не се е отказала, защото би било мнго жалко. Да се забравяме, че след невероятният успех на "последния и танц"  и сингъла "S.O.S.", тя изчезна.Това покриване от нейна страна обаче се оказа подготовка още нещо хубаво. Представям ви : H MAGNUM feat. INDILA - Garde l'équilibre.

 

..иии ето ме отново. Имам още музика. И то още дълго очаквана музика. Новият сингъл на Coldplay и вокалите на Beyonce - "Hymn For The Weekend".Това е втория сингъл от албума на бандата носещ името "A Head Full of Dreams". Заснето в Мумбай от режисьора Бен Мор, видеото ни пренася в очарователната атмосфера на Индия с нейните гълтачи на огън, светци и лъчезарни деца, играещи любимите си игри. Изпълнителката танцува пред стена от цветя, докато погледът ни е вперен в дълбокото й деколте. Наметалото и своебразната корона допълват имиджа й на кралица на поп музиката. Клипът обра овациите, но си спечели и ревностни противници, които смятат, че британската банда присвоява индийската култура.Кой, каквото и да говори обаче, Само за един ден клипът към Hymn For the Weekend събра над 6 милиона гледания в YouTube. Ето го и него: Coldplay - Hymn For The Weekend.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация