Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Френското звучене вече ни залива от всякъде

Привет в HOT ЗОНАТА на POWER.  Бум на сингли, звучащи на френски. Kendji Girac, Maître Gims, a сега и Willy William. Той представя новият си сингъл "Ego", а аз го представям на вас. Willy William е френско-ямайски DJ, продуцент, композитор, изпълнител. Има забележителен външен вид - изрусена коса и брада. Той е човекът, който най - често изработва ремикс версиите и колаборациите на номер едно музикални артисти от целия свят, както и световно известни песни като новата версия на "Englishman In New York", която аз много харесвам и която звучи и на честотите на POWER. . Но от време на време пуска и собствени проекти, зад които застава с глас и визия. Един такъв е "Ego", който вече заема позиция пет в мрежата на Shazam България. Ако сте пропуснали този сингъл - ето го и него.

 

Продължавам да ви зареждам с новите и горещи предложения. HOT HOT HITS ПРЕДСТАВЯ "The Music Got Me" на английският DJ - Clapton.Той е DJ, който тайно присъства в топ четири на Beatport и топ осем на класацията RA X. Задължително присъства на най-мащабните хаус партита по света. Ще го забележите в Маями и Ибиса. Сега сто процента ще го забележите и на честотите на POWER. Clapton и новият му проект "The Music Got Me" са тук.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация