Предна В момента Следва
PEGGY GOU (IT GOES LIKE) NANANA
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Hot Hot Hits

Едно от най - позитивните парчета към момента влиза в класациите

Едно от най - позитивните парчета към момента влиза в класациите

Здравейте и през този ден, наситен с музика на честотите на Power FM. Днес, напълно петъчно ще ви заредя с ентусиазъм и позитивна енергия, защото сингъла съпътстващ рекламата на един от най - големите брандове в цял свят влиза в класациите и потегля по своя път от испанския чарт. Това ме прави доволна като нахранен котарак, защото наистина харесвам "Taste The Feeling " на шведскиq диджей и музикален продуцент известен с псевдонима си Avicii и младият австралийски певец и композитор Conrad Sewell . Просто танцувай, просто се забавлявай, просто обичай, просто грабвай всеки миг без огризения е скритото послание на това парче, което препращам към вас. Целият свят се отдаде на удоволствието от "Taste The Feeling " на Avicii и Conrad Sewell.

Клипът съдържа продуктово позициониране.

 

...Продължаваме с още един вдъхновяващ сингъл. В края на седмицата все още сме в чарта на Испания, където като от златна мина се сипят добрите музикални предложения. Представям ви Dani J. Tой е известен в своята страна с песните, които винаги носят дълбоко съдържание и емоция. Младият изпълнител днес представя Quiero Hablarte (Bachata) , песен, която влиза под № 8 сред предстоящите хит сингли на страната.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация