Предна В момента Следва
PINK TRUSTFALL

Hot Hot Hits

Едно необикновено пътуване до Австралия предстои в HOT зоната на Power

Едно необикновено пътуване до Австралия предстои в HOT зоната на Power

Това е един необикновен завършек на седмицата. Самият факт, че отиваме да чуем какво слушат в Австралия е достатъчен, тъй като винаги съм твърдяла, че са странна нация.Различна. И в музикално отношение също. Това е HOT ЗОНАТА. И тук проследяваме всичко. Затова, настройте се за новият сингъл на Guy Sebastian - Black & Blue. Той е един от призьорите в първото издание на Australian Idol още от 2003 година.Тогава потръгва и неговата кариера на изпълнител и композитор. Множество награди и успешни сингли, фенове по целият свят. А настоящият му сингъл е определено различен...и един от най-теглените през Shazam в Австралия в момента. Към този момент Black & Blue е с златен статут в категорията по продажби. Вижте и чуйте.

 

HOT HOT HITS ПРОДЪЛЖАВАТ. И отново сме сред най-предпочитаните песни в Австралия. Една от тях носи името 'Never Forget You '.Представям ви колаборацията на Zara Larsson § MNEK. Британецът и шведката пускат сингъла за дигитален даунлоуд още през лятото, конкретно на 22 юли. За отрицателно време парчето се изкачва до позиция 5 във UK SINGLES CHART, до номер 2 в Норвегия и номер 1 в Швеция. След седмица той вече е сертифициран като платинен отново в Швеция, а аукустичната му версия е представена в the CBBC Official Chart Show на 23 Октомври 2015. Сега, няколко дни преди коледа е в челната тройка на Австралия.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация