Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Една уникална жена се завръща на сцената...

Една уникална жена се завръща на сцената...

Здравейте в зоната за гореща и нова музика по Power FM. И днес две невероятни музикални предложения ви очакват на 91.1 за Бургас и региона и 88 Мц за Царево и Приморско. Отбелязвам едно от най - значимите завръщания към музикалната сцена днес и това страшно много ме радва. Опитът показва, че любими изпълнители от края на 90-те и началото на 2000-та година просто след големите успехи изчезнаха, може би , за да дадат път на новите дарования, но липсата им за нас, техните фенове е голяма. Три години изживяхме без музиката на невероятната Alicia Keys. Последно тя беше №1 с "Girl On Fire" - тотален хит, жените по целият свят се обливаха в сълзи и мечтаеха, мъжете - не можеха да се наситят на кадифения вокал и гледката на тази удивителна, екзотична жена. Тя е тук! Отново! С нов сингъл, в който почти не можеш да я познаеш, защото ни предлага нещо коренно различно като звучене, нетипично за това, с което сме свикнали, но това си е тя. Все толкова зашеметяваща и добра. Представям ви : "In Common" - пилотен сингъл към предстоящият и студиен албум.

 

...Продължаваме е един семеен дует. Британски. Какво ли не сме срещали в музиката, но ето че днес ще чуете изпълнение на майка и дъщеря. Известното момиче на мама се казва Meghan Trainor. За осъществяването на новият и проект "Mom" тя създава съвсем реалистичен образ, включвайки директно своята майка Kelli Trainor. "Mom" е промоционален сингъл към предстоящият и студиен албум "Thank You", в който са включени синглите "No" и "Watch Me Do". "Mom" излезе на  29 април и сега е моментът, в който ще влезе в чартовете. Слушаме Meghan Trainor и Kelli Trainor в "Mom".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация