Предна В момента Следва
DESTINY'S CHILD INDEPENDENT WOMEN (REMIX)
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Hot Hot Hits

Един от най-бързо набиращите R'N'B сингли влиза в HOT ЗОНАТА на Power FM

Един от най-бързо набиращите R'N'B сингли влиза в HOT ЗОНАТА на Power FM

Добре дошли на днешното HOT пътешествие из света на музиката. И днес най - новите сингли завъртаме за вас, за да сте информирани какво се случва на голямата сцена. Минаваме през съседна Гърция за едно от новите предложения, които сега влизат в чарта. То е на румънската изпълнителка Belleamy. Парчето "Toca Me" е свежо, с испански мотиви. Записано е в Red Clover Media от грузинеца Lorean, който издаде и сингълът "Bye, Bye". Видеото е заснето в Букурещ на различни места, в продължение на два дни. И вече е на стартовата линия освен в чарта на Румъния, така и в чарта на Гърция. Belleamy - Toca Me.


 

...Продължаваме. С най- бързо развиващият се R'N'B сингъл. Той е колаборация между рапъра G-Eazy и вокалите на Bebe Rexha. Името му е "Me, Myself & I ". Факт, че докато го засичах тук таме, сега буквално е във всяка класация и то в топ 10 на всяка класация. В ред държави като започнем от Канада се намира и в челната тройка, което си е доста обещаващо. Затова спешно и с път преди всички останали "Me, Myself & I " влиза в HOT HOT HIT на Power FM.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация