Предна В момента Следва
LYKKE LI I FOLLOW RIVERS

Hot Hot Hits

Един от най-бързо набиращите R'N'B сингли влиза в HOT ЗОНАТА на Power FM

Един от най-бързо набиращите R'N'B сингли влиза в HOT ЗОНАТА на Power FM

Добре дошли на днешното HOT пътешествие из света на музиката. И днес най - новите сингли завъртаме за вас, за да сте информирани какво се случва на голямата сцена. Минаваме през съседна Гърция за едно от новите предложения, които сега влизат в чарта. То е на румънската изпълнителка Belleamy. Парчето "Toca Me" е свежо, с испански мотиви. Записано е в Red Clover Media от грузинеца Lorean, който издаде и сингълът "Bye, Bye". Видеото е заснето в Букурещ на различни места, в продължение на два дни. И вече е на стартовата линия освен в чарта на Румъния, така и в чарта на Гърция. Belleamy - Toca Me.


 

...Продължаваме. С най- бързо развиващият се R'N'B сингъл. Той е колаборация между рапъра G-Eazy и вокалите на Bebe Rexha. Името му е "Me, Myself & I ". Факт, че докато го засичах тук таме, сега буквално е във всяка класация и то в топ 10 на всяка класация. В ред държави като започнем от Канада се намира и в челната тройка, което си е доста обещаващо. Затова спешно и с път преди всички останали "Me, Myself & I " влиза в HOT HOT HIT на Power FM.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация