Hot Hot Hits

Двете най-предпочитани песни в България според потребителите на SHAZAM

Двете най-предпочитани песни в България според потребителите на SHAZAM

Здравейте в HOT ЗОНАТА на POWER. Може би днес се чувстваш малко изморен днес, но тъй като е посредата на седмицата е нужно бързо да презареждаме и продължаваме напред. Доброто настроение винаги бързо се завръща, когато слушаш любимата си музика. Затова реших точно през този ден да ви подаря две любими песни, които самите вие - слушатели и потребители сте определили като такива в мрежата на SHAZAM България. Следя позиции 1 и 2. И през тази седмица подгласничка сред най-теглените песни в нашата страна е косовката Dua Lipa. Момичето, което мигрира и израства в Англия и нейният пилотен и супер успешен сингъл. Рядко се случва така, още с първата си песен да постигнеш такъв успех, но който умее, просто го постига с лекота - като Dua и нейното "Be The One ".

 

........Продължаваме напред, за да разберем коя е най-предпочитаната песен в България към този момент. Това е и най-теглената песен. Това е и една от най-интересните колаборации- между турчин и румънка. Между DJ Mahmut Orhan  и вокалите на  Sena Sener. Сингълът се нарича "Feel " и грабна публиката още от появата си. Сещам се, че този сингъл беше на доста задни позиции в SHAZAM, когато се появи и само за една седмица скочи и се намести в топ 10. А от там и до върха към този момент. № 1 в България към 09.03.2016 год. - Mahmut Orhan Ft. Sena Sener - Feel .

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация