Предна В момента Следва
TIESTO, BLACK EYED PEAS PUMP IT LOUDER

Hot Hot Hits

Добрите музикални предложения не спират да валят

Добрите музикални предложения не спират да валят

Здравейте и днес в HOT ЗОНАТА на Power FM. Петък е и ние не можем да спрем да танцуваме, да припяваме, жадни за музика...А щом си жаден, трябва незабавно да утолиш жаждата си. Тук отново се появява една дама от Великобритания. Винаги с усмивка посрещам Meghan Trainor в ефира.  Песента се казва "Me Too " и излиз към албума "Thank You", който очакваме да бъде представен официално през тази година.  Сингъла  "Me Too " беше представен на 5 май като втори официален към въпросният албум.  Продуциран от Ricky Reed, в неговото създаване се включва цяла бригада умове - Trainor, Eric Frederic, Jacob Kasher Hindlin, Jason Desrouleaux, and Peter Svensson. Видеото  Meghan изкара на 9 май, а песента видя бял свят и публика  в шоуто  The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. И тук интересное, че британката държи естествената линия на обикновената жена, липсва фотошоп на формите, дори напротив - те са доста пищни представени. И в този клип тя залага основно на глас и послание отколкото на външен вид. Това е добра концепция за мен, като по този начин печели симпатиите на жените по света вместо да ги депресира. Ето я, по - натурална от всеки път Meghan Trainor с "Me Too".

                                                                                                   

...Продължаваме с  още едно динамично и позитивно парче на австралийската соул и джаз банда Cookin’ on 3 Burners.Те са трио - Lance Ferguson, Ivan Katchoyan  и Jake Mason. Сингълът "This Girl "  излиза на 5 май 2009 година и е част от албума "Soul" на бандата. През 2016 година френският DJ Kungs от Тулон получава правото да ремиксира този сингъл и той е представен отново на 19 февруари. Версията е изключително успешна и през април месец се задържа една седмица на върха на чарта на Франция. Достига и позиция № 1 по продажби в страната. Сега е момента "This Girl " да потегли на световна обиколка и да влезе в HOT HOT HITS. Kungs vs Cookin’ on 3 Burners - This Girl .

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация