Предна В момента Следва
JAMES MAC THE BOY IS MINE

Hot Hot Hits

Днес ще ви разкрия най-популярните песни на всички времена в интернационалната мрежа за теглене на музика Shazam

Днес ще ви разкрия най-популярните песни на всички времена в интернационалната мрежа за теглене на музика Shazam

Днес звезди ще валят в HOT HOT HITS на Power FM. Песни, които завинаги остават заклеймени като тотални хитове. Най-най-теглените, най-най-слушаните през изминалите години са поместени в специална секция на мрежата Shazam, а през този ден аз реших да разбия катинара и да изкарам златото (в единия случай платина) за вас. Втора позиция хваща поп сингъл, който стана емблематичен през 2014 година - Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell. Песента е написана от Robin Thicke, T.I. & Pharrell Williams. Продуцирана е от Pharrell и влиза като водещ сингъл в едноименния албум на Robin. Излиза на 23 март през 2013, но потенциала си разгръща през 2014 година. Парчето добива небивал успех като оглаввява челните позиции в класациите на 25 страни по света едновременно. Продадено е 14,8 милиона пъти и е обявено за най-продавания сингъл на всички времена.

 

... но има сингъл, който бие по продажби и симпатия "Blurred Lines" и това е "Wake Me Up" на шведския DJ и музикален продуцент Avicii. Историята на това парче стартира също през 2013 година. Тогава то излиза с версия на аукустична китара в изпълнение на американския соло изпълнител Aloe Black. Създава го Aileen Marie Quinn с помощта и съдействиято на  Marantz Enhanced Digital Stereo Audio Track. Почти никой не разбира за него обаче. Не и докато не го поднася на публиката, в нов вариант и звучене Avicii, за първи път, в лайв изпълнение на Ultra Music Festival в Маями. Това е моментът, в който "Wake Me Up"  полита. Почти мигновено парчето измества предшествениците си от челните места в класации на Европа и Америка. На последвалите фестивали по света това е най-очакваната песен, всички знаят текста. Само в първата си седмица в чарта на Великобритания продава 80 000 копия, а цифрата расте с всеки изминал ден докато това парче се превръща в най-продаваният сингъл в цял свят.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация