Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Днес - нова, изцяло съвременна версия на 'Think About The Way' на Ice Mc

Днес - нова, изцяло съвременна версия на 'Think About The Way' на Ice Mc

Здравейте. Отново излизам на терена с горещите и нови музикални предложения  на Power FM. Днес ще ви припомня някои хубави моменти. На всички вас, които пощурявахте в дискотеките докато звучeше "Think About the Way" на британския юроденс рапър Ice Mc. Годината е 1994. За всички вас, които сте последователи на това време и сега чувате "Think About the Way". Това е една песен, която излиза в албума " Ice'n'Green ". Това е една песен, която още с излизането си влиза в топ 15 на ред европейски държави, две години по-късно влиза и в чарта на Великобритания.  През '96 "Think About the Way" е официален сингъл в саундрака на филма " Trainspotting". Сега, през 2016 тази страхотна песен се възражда с модерно и съвременно звучен , благодарение на руският DJ Savin. Taзи версия навлиза в чартовете през Гърция и се надявам да се ориентира и към България, защото наистина ми харесва. Надявам се и на вас.  Ice Mc и "Think About The Way" , версия на DJ Savin.

 

...Продължаваме с една песен, която навлезе тази седмица в чарта на Америка. Tя е на английският певец и композитор Julian Perretta. Песента "Miracle" се зарадва на официален релийз през ноември месец на 2015 година и досега вече има няколко първи места в класациите на  Австрия, Белгия, Германия, Швейцария и Франция. Очаквам развитието на този сингъл и в Америка. Чуйте "Miracle" на Julian Perretta.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация