Предна В момента Следва
TWOCOLORS LOVEFOOL

Hot Hot Hits

Днес най - слушаната и теглена песен във Великобритания

Днес най - слушаната и теглена песен във Великобритания

Здравейте в HOT ЗОНАТА. И днес издирваме лидерите в музикалният свят. Кои са най - обичани и търсени, кои са синглите, които впечатляват публиката? Ако живееш с ритъм в сърцето си, то тогава не пропускай бийта  от новият сингъл на рапъра и продуцент Drake. В последно време харесва ми новата концепция на Drake. Действа ми живително. Критикуван, осъждан от публиката, заради това или онова, в крайна сметка за мен, той е един от малкото, който прави различна музика. Музика, в която има някаква музикална идея, която се цепи и откроява от общият фон. Смело! След "Hotline Blink", той пуска следващата си песен - колаборация с нигерийския композитор Wizkid и филипинската R'N"B изпълнителка Kyla. Получило се е едно много готино, ненатоварващо парче, странно на първо слушане. Казвам на първо, защото аз го слушах поне пет поредни пъти, за да усетя как ще ми въздейства и ще се промени ли отношението ми. Установих, че всеки следващ път ми доставяше по - голямо удоволствие да го слушам. Подейства ми градивно, така да го кажа. Британската публика го прие повече от добре. В момента това е най - слушаният и теглен сингъл в мрежата на SHAZAM Великобритания. Пускам го и за вас. Drake ·One Dance (feat. Wizkid & Kyla)

 

...Продължавам с още едно чисто ново и много зареждащо парче. С усещане за наближаването на по - топлите дни, търсим и потенциалните летни хитове вече. Една колаборация, която ще имате възможност да слушате и по Power FM вече, носи името "DUELE EL CORAZON". Закачливо, като летен бриз, с намигване в класациите навлизат Enrique Iglesias и Juan Luis Morera Luna, познат със сценичното си име Wisin. Wisin е от Пуерто Рико, известен регетон изпълнител, знаем го и от дуото Wisin & Yandel. Горещо, мнооого горещо настъпват Enrique и Wisin - "DUELE EL CORAZON".

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация