Предна В момента Следва
ARMIN VAN BUUREN, SHARON DEN ADEL IN AND OUT OF LOVE

Hot Hot Hits

Ден преди Бъдни вечер под елхата зареждаме горещи хитове от The Avener и Enrique Iglesias

Ден преди Бъдни вечер под елхата зареждаме горещи хитове от The Avener и Enrique Iglesias

Това е HOT зоната на Power. Ден преди един от най - светлите празници ви изпращам поздрав от Русия и Саудитска Арабия. Крачим по света в търсене на музикални приключения и горещи хитове обличащи в саунд годината. А тя беше толкова благосклонна към нас. Отпътуваме за Русия, за да отбележим успеха на френският deep house & elctro музикален продуцент Tristan Casara или познат ни като The Avener .Той става световно известен през 2014 благодарение на сингъла "Fade Out Lines",парче създадено с подкрепата на Phoebe Killdeer & The Short Straws. Известно време след това се появи и вторият му супер успешен проект To Let Myself Go с  вокалите на Ane Brun. Най - верни на този сингъл се оказаха феновете от Русия. Ден преди Бъдни вечер това е най - теглената и предпочитана песен в класацията на страната.

 

Страхотно парче. Сега обаче пътят ни зове. Продължаваме към по-топлите места на земята, за да разберем какво предпочитат по Коледа хората в Саудитска Арабия. Доаано е, че женските сърца бият по един и същи начин без значение в коя точка на планетата са, какви по етнос са що се отнася до мъжка красота и излъчване. Доказано е, че мъжете подобно на тях не могат да устоят на желанието да бъдат мъжкари, магнетични и приковаващи погледите им. В тези категории категорично попадат испанеца Enrique Iglesias и американския регетон изпълнител Nicky Jam. Въздействието на любимото по цял цял свят "El Perdón" не подминава и по принцип тази по-консервативна и строга страна. Затова и аз не подминавам Саудитска Арабия. Номер 1 за най - теглена песен Nicky Jam § Enrique Iglesias - El Perdón.

 

Следете честотите на Power.Всеки ден в минутите преди 12.00 на обяд ви представяме новите и горещи предложения в музикалният свят.Не спирайте да припявате любимите рефрени,защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация