Предна В момента Следва
LIZZO ABOUT DAMN TIME

Hot Hot Hits

DAVID GUETTA, SIA & FETTY WAP се обединяват за вдъхновяващ сингъл, не пропускай и новото видео на ELLIE GOULDING

DAVID GUETTA, SIA & FETTY WAP се обединяват за вдъхновяващ сингъл, не пропускай и новото видео на ELLIE GOULDING

Здравейте пак. :) И през този ден влизам в горещото без защитно облекло или обувки. Не ми трябват. Скоро и аз ще стана лава. Това е HOT ЗОНАТА на POWER. Новите предложения са тук и днес буквално изгарям от желания да ги препратя и към вас. Ще ви срещна с трима музиканти, величия в този бизнес, които се обединяват за изключително силен сингъл, водещ в саундтрака към научно-фантастичния хорър "Victor Frankenstein". "Bang My Head" е песента, която основно озвучава лентата, а сингъла е дело на френският DJ David Guetta, австралийката Sia и американския рапър Fetty Wap. Парчето влиза като втори официален сингъл към шестият преиздаден студиен албум на Guetta -"Listen", а иначе като цяло, това е седемнаистата издадена песен от този албум. Оригиналът на песента е само с вокалите на Siа, но след обстойно преглеждане двамата изпълнители решават, че тя ще стане доста по-колоритна, ако прибавят и рап звучене. Fetty Wap се оказва идеален за тази цел и така тримата се събират за това вдъхновяващо музикално приключение. David Guetta - Bang My Head feat. Sia & Fetty Wap

 

...Сега се чувствам доста по-добре. Музиката винаги ми помага да  се отпусна, а когато с един удар ударя два заека се превръщам в истински изпечен ловец на хитове. Днешният ден е такъв. Докато слушах новата песен на David Guetta, Sia & Fetty Wap буквално нацелих и следващото музикално попадение. Британката Ellie Goulding отново влиза в играта.Още един сингъл от третият и студиен албум "Delirium" изиза на бял свят. И това е "Something In The Way You Move". По повод старта на това парче се организира и специален презент в ефира на известно амариканско хит радио. Това се случи на 19 ануари тази година. Тогава сингълът беше пуснат и за дигитален даунлоуд. Пътят му тръгва от позиция 51 във Великобритания и 80-та в Америка. Очаквам развитието и следя от близо движението на "Something In The Way You Move", Ellie Goulding.

 

Следете честотите на радио Power FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

                       Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация