Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Да си подарим минутки музикално щастие и да залеем света с красота...

Да си подарим минутки музикално щастие и да залеем света с красота...

Това е HOT ЗОНАТА. По - истинска, свежа, мечтателна, красива, обичлива от днес едва ли би могла да бъде. Честит празник, мили дами. Ние знаем, че сте всичко - и майки, и момичета, и жени, а когато пожелаете - фатални жени. Затова днес ви заливам с музика, която да възпламени стратта ви за забавление. А когато една жена реши да се забвлява, нищо не е в състояние да я спре. Подгрявам предстоящата вечер е едно ново парче на норвежкият DJ KYGO. При него лошо няма и доброто доказателство идва с предходните хитове "I See Fire" с Ed Sheeran, "Firestone" с Conrad Sewell или пък "Here for You" с Ella Henderson. Затова и днес не пренебрегвам новото, от 2016 - "Stay" с Maty Noyes.

 

...Продължаваме. И тук положението става малко по-хард. Дано не сте забравили да се подкрепите, защото сили и ентусиазъм са нужни за това парче. Цял отбор DJ  се обединяват за следващото фиаско. В крайна сметка резултатът е купон без граници. Затова - напред! С DJ Katch feat. Greg Nice, Dj Kool & Deborah Lee - The Horns.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация