Предна В момента Следва
THE WEEKND SAVE YOUR TEARS

Hot Hot Hits

Чуй най - новите латино - денс предложения

Чуй най - новите латино - денс предложения

Добре дошли в HOT ЗОНАТА. В края на седмицата предлагам да сложим точката с замах, но не прекалено бързо, защото може да ни се завия свят. Готови ли сте за горещ латино-денс? Действаме. Chris Thrace е от Констанца, Румъния. Той е композитор и музикален продуцент, има собствен лейбъл, който застана зад първият сингъл на KATE LINN и нейната "Zaynah" - сингълът, който я направи известна. Сега се получава нещо като връщане на услуга, защото KATE LINN застава зад Chris за тяхната обща колаборация "Sing Loud". Красиво парче, което вече е с изключително добра чуваемост, прекрасно лятно звучене, наситено с чувство. Chris Thrace - Sing Loud (feat. KATE LINN) .

 

...Продължаваме с още един жарък сингъл, който идва от топлите страни, където , известно ни е кръвта ври, танците са ежедневие по улиците, в клубовете и навсякъде. Едно от новите предложения за лято 2016 е колаборация от венецуелското поп дуо Chino & Nacho. Хесус и Мигел (истинските им имена) се обединяват с носителя на награди "Грами" - пуерториканския реге изпълнител Daddy Yankee за "Andas En Mi Cabeza". Ако харесваш този стил музика, то на момента инстинктивно скачаш от креслото и вече си на дансинга, защото "Andas En Mi Cabeza" не може да те остави безразличен. Чуй:

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)

 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация