Предна В момента Следва

Hot Hot Hits

Alexander Cardinale и Rittz властват в HOT ЗОНАТА днес

Alexander Cardinale и Rittz властват в HOT ЗОНАТА днес

Минутка за отдих по средата на седмицата. Влизаме заедно в зоната за горещи и нови, музикални предложения на Power FM. Заедно с завръщането на слънчевите лъчи, отпразнуваме живота, защото сингълът, скойто стартираме днес представлява една ретроспекция на живота - от началото до края. Песен за вечната обич, която е по - силна от времето и устоява на бурите. Тази картина в музика разгръща американеца от Монтерей, Калифорния - Alexander Cardinale. Парчето "Made for You" е дебют за него и е включена в рекламната кампания на една от най - големите компании за безалкохолни напитки в света. Позитивно, оптимистично, обещаващо, за вас звучи "Made for You" на Alexander Cardinale.

 

...Продължавамe с новият сингъл на рапъра Jonathan McCollum или за по - простичко Rittz. Той е странна птица, но прави хубава музика. Първият си албум издава през 2013 година. Той носи името The Life and Times of Jonny Valiant . От тогава той се отличава както по външен вид - бял, брадат, рошав, с визия на тотално пропаднал човек, така и запомнящ се глас. Това помага на синглите "Always Gon Be" (featuring Mike Posner), "Like I Am" , "Sober" (featuring Suga Free) да заемат добри позиции в класациите. Днес Rittz представя "My Window " от албума "Top of the Line", който ще бъде представен официално през тази година.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация