Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Hot Hot Hits

Ако обичаш да танцуваш, то това издание на HOT HOT HITS е насочено към теб...

Горещите и нови предложения настъпват точно тук и сега в HOT ЗОНАТА на POWER. Не пропускай днешното издание особено ако обичаш да танцуваш, защото днес те срещам с две топ предложения в денс и латино стил. Стартираме със сингъл на небезизвестния  DJ Snake, чието звучене е добре познато или поне насоката на това звучене, защото неговата музика често пъти бяга от определението "комерсиална", а по-скоро е доста специфична и типична вече за него. Най-важното обаче, е че е лесно разпознаваема и чуеш ли семплите мигновено реагираш, очакваш неочакваното от френския DJ и продуцент. DJ Snake обикновено се появява в колаборации и това парче не прави изключение. Този път французина  залага на британеца Bipolar Sunshine или като ориентир, вокалистът на бандата Kid British. В резултат на тяхното обединение се ражда "Middle" - топ предложение в графа денс.

 

...Продължаваме напред подменяйки стила на танцуване. И от типичен денс прехвърлям към типично латино, където днес запява американеца с латино корени Prince Royce. Интересното тук е, че когато чух частично за първи път "Culpa al Corazón"  асоциирах с "Obsesion" на Aventura. Може би, защото двете песни имат частично, сходно звучене, но заслушвайки се по-внимателно в крайна сметка определих и доста различия. Подарявам ви три минути с най-добрият в латино музиката Prince Royce и новото му предложение "Culpa al Corazón" - топ предложение в графа латино.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация