Предна В момента Следва
DUA LIPA BE THE ONE

Hot Hot Hits

Adele пуска втората си официална песен от албума "25"

Adele пуска втората си официална песен от албума "25"

Здравейте, в зоната за нова и гореща музика, а днес се оказва по - жарко от друг път, тъй като новият ден отново ни поднесе изненада, при това доста хубава.  Вече е факт, че при всяка поява британката Adele сее истински фурор. Тя е нещо като най-страшната конкуренция или пък най-жестокия стимул да покажеш колко си добър в музикалната индустрия. Всички знаем какъв успех постигна пилотният сингъл на албума "25" - "Hello", който ознаменува завръщането на Adele на сцената. Днес отбелязвам официалната премиера на следващият сингъл от този албум - "Send My Love To Your New Lover".  Парчето е поп песен,а относно посланието и Adele коментира: "Пълно щастие няма". В написването на сингъла се включват Adele, Max Martin и Shellback. То е трето по ред в албума, но пак казвам, представено като втори официален сингъл от изпълнителката. Очаквам появата на диаграмата в класациите и най - вече реакцията на публиката. "Send My Love To Your New Lover" стартира под № 79 в UK Singles Chart на Великобритания и навлезе в класациите на Австралия, Европа и Южна Корея. Adele представя  "Send My Love To Your New Lover".

 

...Продължаваме с още един забележителен сингъл. Той е на шведският изпълнител Måns Zelmerlöw. Парчето се казва "Fire In The Rain". Официално излезе на 4 май като водещ сингъл към преиздадения, шести студиен албум на певеца " Perfectly Damaged  " от 2015. Премиерата на "Fire In The Rain" бе осъществена в деня на откриването на  Евровизия 2016 - 14 май, където Швеция бе домакин.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация