Предна В момента Следва
DUA LIPA ONE KISS (FEAT. CALVIN HARRIS)

Hot Hot Hits

Adele пуска втората си официална песен от албума "25"

Adele пуска втората си официална песен от албума "25"

Здравейте, в зоната за нова и гореща музика, а днес се оказва по - жарко от друг път, тъй като новият ден отново ни поднесе изненада, при това доста хубава.  Вече е факт, че при всяка поява британката Adele сее истински фурор. Тя е нещо като най-страшната конкуренция или пък най-жестокия стимул да покажеш колко си добър в музикалната индустрия. Всички знаем какъв успех постигна пилотният сингъл на албума "25" - "Hello", който ознаменува завръщането на Adele на сцената. Днес отбелязвам официалната премиера на следващият сингъл от този албум - "Send My Love To Your New Lover".  Парчето е поп песен,а относно посланието и Adele коментира: "Пълно щастие няма". В написването на сингъла се включват Adele, Max Martin и Shellback. То е трето по ред в албума, но пак казвам, представено като втори официален сингъл от изпълнителката. Очаквам появата на диаграмата в класациите и най - вече реакцията на публиката. "Send My Love To Your New Lover" стартира под № 79 в UK Singles Chart на Великобритания и навлезе в класациите на Австралия, Европа и Южна Корея. Adele представя  "Send My Love To Your New Lover".

 

...Продължаваме с още един забележителен сингъл. Той е на шведският изпълнител Måns Zelmerlöw. Парчето се казва "Fire In The Rain". Официално излезе на 4 май като водещ сингъл към преиздадения, шести студиен албум на певеца " Perfectly Damaged  " от 2015. Премиерата на "Fire In The Rain" бе осъществена в деня на откриването на  Евровизия 2016 - 14 май, където Швеция бе домакин.

 

Следете честотите на радио POWER FM. Всеки ден в минутите след 16.00  ви представям новите и горещи предложения в музикалния свят. Не спирайте да припявате любимите рефрени, защото музиката носи настроението на вашият ден  :)Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация